שניצלוני סייטן אפויים

גרסה טבעונית וקלה להכנה למאכל הלאומי הלא-רשמי: השניצל! מנה עיקרית נהדרת או סתם לרעב קטן מול הטלוויזיה. הכי טעים לטבול את השניצלים בממרח גבינה. בתיאבון!

רק מעדכנת שיום השניצל הבינלאומי חל ב-9 בספטמבר, ועם שניצל טבעוני כמו זה, גם לנו הטבעונים יש סיבה לחגוג. אל תגידו שלא ידעתם ;)

חטיפי שניצל סייטן טבעוניים אפויים

שניצלוני סייטן אפויים

מה צריך?

1 חבילת סייטן (350 גרם), חתוך לרצועות

½ כוס רוטב טריאקי

½ כוס פירורי לחם

למלאכה!

1. השריית הסייטן: ממלאים קערה בינונית ברוטב הטריאקי, מכניסים את רצועות הסייטן, מערבבים מעט ובעדינות ומשרים כשעה.

מחממים תנור לחום של Cº180-200

2. שופכים את פירורי הלחם לתוך קערה קטנה, טובלים את רצועות הסייטן (אחת-אחת!) ומצפים בפירורים. מניחים את הרצועות בתבנית אפייה.

אופים כ-20 דקות.

בתיאבון!

חטיפי שניצל סייטן טבעוניים אפויים

חטיפי שניצל סייטן טבעוניים אפויים

חטיפי שניצל סייטן טבעוניים אפויים

3 Comments
  1. Co-Founder, PickYourAudience.com online advertising experts
  2. Adi
  3. Adi

Leave a Reply

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

%d בלוגרים אהבו את זה: