שניצלוני סייטן אפויים
גרסה טבעונית וקלה להכנה למאכל הלאומי הלא-רשמי: השניצל! מנה עיקרית נהדרת או סתם לרעב קטן מול הטלוויזיה. הכי טעים לטבול את השניצלים בממרח גבינה. בתיאבון!
רק מעדכנת שיום השניצל הבינלאומי חל ב-9 בספטמבר, ועם שניצל טבעוני כמו זה, גם לנו הטבעונים יש סיבה לחגוג. אל תגידו שלא ידעתם
שניצלוני סייטן אפויים
מה צריך?
1 חבילת סייטן (350 גרם), חתוך לרצועות
½ כוס רוטב טריאקי
½ כוס פירורי לחם
למלאכה!
1. השריית הסייטן: ממלאים קערה בינונית ברוטב הטריאקי, מכניסים את רצועות הסייטן, מערבבים מעט ובעדינות ומשרים כשעה.
מחממים תנור לחום של Cº180-200
2. שופכים את פירורי הלחם לתוך קערה קטנה, טובלים את רצועות הסייטן (אחת-אחת!) ומצפים בפירורים. מניחים את הרצועות בתבנית אפייה.
אופים כ-20 דקות.
בתיאבון!
3 Comments
רק חסרה הפתעה ואפשר למכור את זה במקדונלדס.
- יוני 17, 2013עשית לי חשק עכשיו!
- יוני 26, 2013עשית לי חשק עכשיו!
- יוני 26, 2013