פלפלים קלויים

אתמול אכלתי סנדוויץ' וממש לא ידעתי מה חסר לו. הוא היה עם סייטן, חסה, עלים, טחינה וחריף, ובכל זאת משהו היה חסר – הפלפל!

פלפלים קלויים – תוספת טעימה ומתקתקה. מתכון חובה בכל בית.

פלפלים קלויים טעימים במיוחד מתכון טבעוני של יעלי שוחט - השוחטת הטבעונית

מה צריך?

3 פלפלים מתוקים וקטנים, חתוכים לרצועות

1-2 כפות שמן זית

1 כף חומץ בלסמי

מלח גס ופלפל

למלאכה

1. מחמים תנור לחום של °170

2. מערבבים בקערה את החומץ, השמן והמלח-פלפל.

3. מכניסים לקערה את הפלפלים החתוכים ומערבבים בזהירות.

4. מניחים את הפלפלים בתבנית האפייה ויוצקים עליהם את שארית רוטב השמן-חומץ.

אופים במשך 30-40 דקות.

בתיאבון!

photo

photo (1)1

Leave a Reply

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

%d בלוגרים אהבו את זה: