שייק גויאבה – פצצת ויטמין סי
הגויאבה, פרי המחלוקת – מי שקשה להם להיות במחיצתו ומי שרק מחכים לעונה, כמו שרומזת הכותרת המתכון הזה לאוהבי גויאבות. פרי בעל ארומה נפלאה וטעם ייחודי שהוא גם פצצת ויטמינים.
בגויאבה אחת יש פי 3 יותר ויטמין C מאשר בתפוז ממוצע! מפתיע, הא? בנוסף, הגויאבה מספקת שפע של ויטמינים מסוג K, E ו-A.
הכי הכי חשוב, השייק פשוט טעים.
שייק גויאבה – פצצת ויטמין סי
מה צריך?
2 גויאבות
1/2 ראש חסה רומית או אמריקאית
חופן או שניים עלי תרד
2 אגסים
⅔-½ כוס מיץ תפוחים טבעי או מים קרים (ואפשר להוסיף תפוח/אגס)
3 כפות זרעי חמניה
No Responses