פלפלים קלויים
אתמול אכלתי סנדוויץ' וממש לא ידעתי מה חסר לו. הוא היה עם סייטן, חסה, עלים, טחינה וחריף, ובכל זאת משהו היה חסר – הפלפל!
פלפלים קלויים – תוספת טעימה ומתקתקה. מתכון חובה בכל בית.
מה צריך?
3 פלפלים מתוקים וקטנים, חתוכים לרצועות
1-2 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
מלח גס ופלפל
למלאכה
1. מחמים תנור לחום של °170
2. מערבבים בקערה את החומץ, השמן והמלח-פלפל.
3. מכניסים לקערה את הפלפלים החתוכים ומערבבים בזהירות.
4. מניחים את הפלפלים בתבנית האפייה ויוצקים עליהם את שארית רוטב השמן-חומץ.
אופים במשך 30-40 דקות.
בתיאבון!