ביסקוויטים בשוקולד
נשנוש מתוק, סוג של עוגיות טבעוניות מהירות, שנולד בשעת לילה מאוחרת, כשממש ממש רציתי משהו מתוק ומהמם. אני מאד אוהבת את גרסת השוקולד-פקאנים-צימוקים אבל תתפרעו ושחקו עם התוספות. SUGAR RUSH!! ביסקוויטים בשוקולד – למלאכה.
חבילת פתי בר או ביסקוויט ללא גלוטן – נשתמש בערך ב-16 ביסקוויטים
50 גרם (חצי חבילה) שוקולד מריר
2 כפות טחינה משומשום מלא
¾ כף שמן זית
16 (או יותר) פקאנים/צימוקים
למלאכה!
1. ממיסים את השוקולד.*
2. מוסיפים לשוקולד המומס את הטחינה ושמן הזית ומערבבים טוב-טוב.
3. מורחים את התערובת על הביסקוויטים ומניחים פקאן/צימוקים על כל ביסקוויט מצופה.
מכניסים למקרר לשעה.
אוכלים. אוכלים. אוכלים.
*אפשר להשתמש בשיטת בן-מארי – המסת השוקולד בקערת נירוסטה, או סיר קטן, שמונח בתוך סיר גדול יותר ובו מים רותחים. אני בחרתי להשתמש במיקרו – להכניס השוקולד לקערה ולהפעיל את המיקרו בפולסים קצרים של 10-20 שניות, תוך ערבוב בין הפעלה להפעלה.