ארטיק בננה ליצ׳י וחלב אורז
הכנה קלילה ותוצאה מושלמת לימי הקיץ הלוהטים. ארטיקים שגם ילדים אוהבים.
מתכון ל-4 ארטיקים
מה צריך?
3 בננות בשלות מאד
4 ליצ׳י טריים, קלופים וללא גלעין או משומרים
1 כפית סילאן
2 כפיות אבקת סוכר
1/3 כוס חלב אורז/סויה/שקדים
4-6 עלי נענע
למלאכה
1. מכניסים את כל המרכיבים חוץ מעלי הנענע למעבד מזון או קוצץ חשמלי ומפעילים עד שמתקבל מרקם אחיד. *אפשרות ללא מכשירים חשמליים – קוצצים את הליצ׳י, מועכים את הבננות ומערבבים היטב את הכל חוץ מעלי הנענע.
2. מצמידים עלה נענע אחד לדופן של כל תבנית להכנת ארטיק ויוצקים את התערובת על העלה. מניחים וממקמים את מקלות הארטיק ומוודאים שהם במרכז.
מכניסים למקפיא לכמה שעות.
6 Comments
בדיוק רציתי להכין ארטיק,אני נמס איזה חווום
- אוגוסט 9, 2013זה נראה לי רעיון מצוין להכניס את הליצ׳י לבננה
יאאממי אעדכן אם הצלחתי לשים את הנענע (;
בדיוק רציתי להכין ארטיק,אני נמס איזה חווום
- אוגוסט 9, 2013זה נראה לי רעיון מצוין להכניס את הליצ׳י לבננה
יאאממי אעדכן אם הצלחתי לשים את הנענע (;
מהמם11!
- ספטמבר 1, 2013תודה רבה
- נובמבר 28, 2013מהמם11!
- ספטמבר 1, 2013תודה רבה
- נובמבר 28, 2013