חביתת קמח חומוס טבעונית
אחרי שעושים את המעבר לטבעונות, יש רגעים שמתגעגעים למאכלים מוכרים, אהובים ומנחמים. הרבה פעמים נורא נורא רוצים שניצל, המבורגר או חביתה – משהו פשוט וקל. בדיוק כמו המתכון הבא!
חביתת קמח חומוס טבעונית
מה צריך?
½ כוס קמח חומוס
¾ כוס מים
*1-2 כפות ממרח "גבינה" או 1 כפית שמרי בירה – לא חובה
4-6 עלי תרד/חוביזה, חתוכים גס
1 שן שום שום, קצוצה
1/2 בצל קטן, קצוץ
¼ כפית כורכום טחון
שמן זית לטיגון
למלאכה
1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים חוץ מהעלים (תרד/חוביזה) והשמן. ברגע שהתערובת הופכת אחידה, מוסיפים את העלים ומערבבים.
2. מחממים במחבת שמן זית ויוצקים עליו את התערובת.
3. מבשלים עד ששני הצדדים של החביתה זהובים ויפים.