ממרח “גבינה” שהולך מעולה עם סנדוויצ'ים, פסטות ורטבים או בתור מטבל טבעוני ממכר.
spread on bread
ממרח גבינה טבעוני
מה צריך?
6 כפות אבקת שמרי בירה
2 כפות רוטב סויה
2 כפות שמן זית
8 כפות מים
½ כפית אבקת שום או 1/2 שן שום כתושה
למלאכה
1. מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהמים בקערה.
2. מוסיפים את המים. זה הכל. אפשר להכין גם בבלנדר.
בתיאבון!!
*אם מוסיפים מים, הממרח הופך לרוטב מעולה.
About The Author
"השוחטת הטבעונית" הוא אתר מתכונים טבעוניים שכולל רעיונות, טיפים ומאמרים.
כל המתכונים, התכנים והתמונות שבאתר מקוריים ונכתבו וצולמו ע"י שבט השוחטים הטבעוניים.
מי היא השוחטת? יעלי שוחט, צמחונית מגיל 8, טבעונית מגיל 15, ומלידה נושאת את שם המשפחה "שוחט", על כל המשמעויות שלו.
מוזמנים להצטרף לטיול בין המדפים הצבעוניים בסופר, חומרי הגלם וניחוחות דוכני השוק הגדושים – דרך תהליך הקיצוץ, הערבוב, האידוי, הטיגון והאפייה – ועד לצלחת.
נסו את זה בבית.