שתי דקות ויש לכם את הארטיק הטבעוני הכי טעים בעולם!
מכירים את זה שממש ממש בא לכם משהו מתוק ואין כמעט כח להכין משהו?? אז נורא רציתי קינוח טבעוני טעים וקריר.. למי אכפת שפברואר, אם השמש בשמיים אז הגלידה במקפיא! הארטיקים האלו כל כך קלים להכנה, כל כך טעימים וכל כך שווים שאין לכם ברירה אלא להכין גם.
תשמעו, הגלידה הזאת היא אחד הקיצורים (פחות משתי דקות הכנה!!) הכי הכי הכי מגניבים שנראו במטבח ואני מבטיחה שהגלידה תגרום לכם לחייך. ודווקא עכשיו זה חשוב.
2 דקות ויש לכם את הארטיק הטבעוני הכי טעים בעולם!
ארטיק קרטיב שוקולד בננה
מתכון להכנת 6 יחידות
מצרכים
3 בננות- חתוכות חצאים
6 מקלות ארטיק או 3 צ׳ופ-סטיקס שבורים לחצי
200 גרם (טבלה אחת) שוקולד מריר
2 כפיות שמן קוקוס
תוספות – Toppings אפשר וכדאי להיות יצירתיים ולא לחשוש משילובים מעניינים
פיסטוק גרוס
גוג׳י בריז קצוצים
חלווה מפוררת
אגוזי מקדמיה קצוצים
שברי קקאו
הוראות:
הקפאה מוקדמת: נועצים בחצאי הבננות את הצ'ופסטיקס או מקלות הארטיק, מניחים על צלחת או מגש ומכניסים למקפיא לשעתיים-שלוש.
- ממיסים את השוקולד ושמן הקוקוס במיקרו בפולסים של 30 שניות, או בשיטת בן-מארי.
- מוציאים את הבבנות מהפריזר, טובלים בשוקולד המומס ומיד מצפים בתוספות כיפיות.
(( השילובים שלי: שברי קקאו וחלווה, גוג'י ברי ואגוזי מקדמיה, ופיסטוק גרוס. ))
מגישים ואוכלים מיד!
הארטיקים נשמרים קצת יותר משבוע במקפיא בקופסה אטומה.
♥ שתפו שתפו! ♥