אמפנדס טבעוניים משיבולת שועל
אמפנדס טבעוניים משיבולת שועל – מתכון לבצק
מה צריך?
2 כוסות קוואקר דק לבישול מהיר
½ כוס מים/ ציר ירקות
2 כפות שמן זית
תבלינים יבשים: אורגנו, בזיליקום וצ'ילי טחון
¾-1 כפית מלח גס
כל מילוי שאתם אוהבים. אני אוהבת למלא אותם בפלפלים קלויים ושבבי שקדים.
למלאכה!
מחממים את התנור לחום של 165º
1. מערבבים את כל החומרים מלבד המילוי.
2. לשים את הבצק ויוצרים כדורים בינוניים. לוחצים במרכז כל כדור ומשטחים אותו.
3. מניחים את המילוי במרכז עיגול הבצק, מקפלים את הכדור לחצי ומהדקים (בעזרת האצבעות) סביב המילוי.
יש לאפות 20-25 דקות.
בתיאבון