שייק גויאבה – פצצת ויטמין סי

הגויאבה, פרי המחלוקת – מי שקשה להם להיות במחיצתו ומי שרק מחכים לעונה, כמו שרומזת הכותרת המתכון הזה לאוהבי גויאבות. פרי בעל ארומה נפלאה וטעם ייחודי שהוא גם פצצת ויטמינים.

בגויאבה אחת יש פי 3 יותר ויטמין C מאשר בתפוז ממוצע! מפתיע, הא? בנוסף, הגויאבה מספקת שפע של ויטמינים מסוג K, E ו-A.

הכי הכי חשוב, השייק פשוט טעים.

שייק גויאבה ירוק - פצצת ויטמין סי! מתכון של יעלי שוחט

שייק גויאבה ירוק - פצצת ויטמין סי! מתכון של יעלי שוחט

שייק גויאבה – פצצת ויטמין סי

מה צריך?

2 גויאבות

1/2 ראש חסה רומית או אמריקאית

חופן או שניים עלי תרד

2 אגסים

⅔-½ כוס מיץ תפוחים טבעי או מים קרים (ואפשר להוסיף תפוח/אגס)

3 כפות זרעי חמניה

שייק גויאבה ירוק - פצצת ויטמין סי! מתכון של יעלי שוחט

No Responses

Leave a Reply

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

%d בלוגרים אהבו את זה: