מרק בטטה ערמונים טבעוני

מרק בטטה ערמונים http://veganslaughterer.co.il מרק בטטה טבעוני מתכונים טבעוניים באתר השוחטת הטבעונית - יעלי שוחט טירוף המתכונים הטבעוניים לפסח ממשיך.. והפעם – מרק כתום אביבי ועשיר

אני הרוסה על בטטות – צלויות, מאודות, שרופות במדורה, או במעמקי סירי התבשילים, אבל באמת-באמת שאין על בטטה במרק! במרקים היא מתפרקת והופכת לפירה חמאתי כתום מתקתק ונפלא. ממש כמו במרק הזה.

מרק בטטה קרמי וקטיפתי, עם טעם אגוזי עמוק.

אז אם אתם לא לחוצים על קניידלעך (או מאמינים שתמיד יש מקום לעוד מרק), קבלו את ה-מרק שיהיה כוכב הסדר.מרק בטטה ערמונים http://veganslaughterer.co.il מרק בטטה טבעוני מתכונים טבעוניים באתר השוחטת הטבעונית - יעלי שוחט

מרק בטטה ערמונים טבעוני

מצרכים

3 בטטות ג'מבו, קלופות וחתוכות לקוביות

שקית ערמונים קלויים ומוכנים לאכילה, לפני פתיחת השקית מועכים את הערמונים לפירה

2 כפות שמן זית

4 כפות שמנת סויה או אורז לבישול 5% אלפרו

קומקום מלא מים רותחים

תבלינים:

1/2 כפית אורגנו יבש

1/4 כפית תימין יבש

1/8 כפית (כלומר טיפ טיפה) מוסקט טחון יבש

כף שטוחה מלח, או לפי הטעם שלכם..

להגשה – עלי בזיליקום טריים או עירית קצוצה

הוראות

1. מחממים שמן זית בסיר גדול ומקפיצים את הבטטות כך שיהיו מצופות בשמן אך לא יזהיבו ממש. מוסיפים לסיר את המים הרותחים ומבשלים עד להתרככות הבטטות (בערך עשרים דקות).

2. מצרפים למרק גם את פירה הערמונים המאולתר, 3 כפות שמנת אלפרו והתבלינים. מבשלים עוד עשרים דקות, או עד שכל המרכיבים מתגבשים למרק. מוסיפים כף נוספת שמנת אלפרו.

3. מסירים מהאש, נעזרים בבלנדר מוט וטוחנים את המרק עד שמתקבל מרקם חלק וקרמי.

מגישים עם עלי בזיליקום טריים או מעט עירית קצוצה.

 אל תהססו – פשוט שתפו  

Leave a Reply

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים