רוטב שמנת בטטה טבעוני

רוטב עשיר וקרמי שגם לא-טבעונים עפים עליו. הרוטב מתאים עם ניוקי, פסטה או אורז.

רוטב שמנת בטטה טבעוני מתכונים טבעוניים של יעלי שוחט השוחטת הטבעונית

רוטב שמנת בטטה

רוטב שמנת בטטה טבעוני

מה צריך?

1 בטטה בינונית (בלי קליפה וחתוכה גס)

מים לבישול

1 שן שום (פרוסות)

8 כפות שמנת אלפרו לבישול 5%

1-2 כפות שמן זית

תבלינים: בזיליקום, אורגנו, טימין וצ’ילי גרוס

מלח גס

למלאכה

1. מכינים פירה בטטה פשוט – מבשלים את הבטטה במים רותחים, כשהבטטה מתרככת מססנים את המים, מוסיפים מלח ומועכים.

2. בסיר קטן, מחממים שמן זית ומבשלים (יש שיגדירו זאת, מאדים בשמן) את השום והתבלינים.

3. יוצקים לסיר את השמנת, מוסיפים את הפירה ומערבבים בזהירות טוב-טוב.

יש לבשל, מבלי לשכוח לערבב, במשך 5-10 דקות.

בתיאבון!

Leave a Reply

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

%d בלוגרים אהבו את זה: