קאפקייק טבעוני

קאפקייקס עם תותים, גרגירי גוג’י ושוקולד צ’יפס. מתכון טבעוני, פשוט ומהיר

photo (3)2

קאפקייק טבעוני

מה צריך?

1 כוס קמח תופח

½ כוס קמח מלא

1 כף אבקת אפייה

¾ כוס סוכר חום

½ כוס חלב אורז/סויה/שקדים

¼ כוס שמן סויה/שמן צמחי בלי טעם

1 כוס תותים חתוכים, גרגירי גוג’י, שבבי שוקולד וכל דבר טעים (למשל אגוזים, או שבבי שקדים)

למלאכה

מחממים מראש את התנור לחום של 165 מעלות

1. בקערה גדולה מערבבים את החומרים היבשים.

2. מוזגים לקערה בינונית את חלב הסויה והשמן ובוחשים.

3. יוצקים את תערובת החלב-שמן לקערת החומרים היבשים, מוסיפים את התותים, הג’וגי והשוקולד ומערבבים טוב-טוב.

4. מסדרים מנג’טים (כוסות נייר לאפייה) לקאפקייקס בתבנית שקעים ויוצקים לתוכם את התערובת.

אופים 20-30 דקות, או עד שיוצא קיסם נקי לאחר הכנסתו לקאפקייק שבמרכז התבנית.

קאפקייק טבעוני מתכונים טבעוניים של יעלי שוחט השוחטת הטבעוניתקאפקייק טבעוני - מתכונים טבעוניים השוחטת הטבעונית יעלי שוחט

Leave a Reply

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

%d בלוגרים אהבו את זה: