פסטה פורצ'יני שום ושמן זית

מנה מאולתרת שהוכנה ברגע בו הבטן קרקרה בקולי קולות. היא טעימה, זריזת הכנה ומשביעה ביותר.

לא ממש תכננתי לכתוב את המתכון למנה הזאת אבל תגובה אחת מקסימה ומשמחת בפייסבוק גרמה לי לרוץ ולכתוב. מסקנה? להגיב, לשאול ולבקש תמיד!

אז קבלו אותה – פסטה מאולתרת, או כמו שהאיטלקים קוראים לזה "ארנג'טי".

*אפשר וכדאי להגיש עם גבינת קשיו טבעונית או שמרי בירה

פסטה פורצ'יני שום ושמן זית פסטה טבעונית מתכונים טבעוניים השוחטת הטבעונית יעלי שוחטפסטה פורצ'יני שום ושמן זיתמצרכים

½-¼כוס פטריות פורצ'יני מיובשות, מושרות במעט מים רותחים במשך 20 דקות

3-4 שיני שום, חתוכות לפרוסות דקיקות

שמן זית

מלח גס ופלפל

פלפל חריף טרי או יבש, לפי רמת החריפות הרצויה

הוראות

1. קוצצים את הפטריות (לשמור את המים בהם הושרו).  מחממים שמן זית במחבת ומכניסים את הפטריות הקצוצות והשום.
2. מוסיפים עוד שמן זית, קצת מהמים בהם הושרו הפטריות ואת התיבול הבסיסי – מלח גס, פלפל שחור וצ׳ילי.
3. סיימנו. :)

סופר פשוט להכנה רק שימו לב

לא לתת לשום להישרף ולא לחשוש מהרבה שמן זית

Leave a Reply

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

%d בלוגרים אהבו את זה: