ביסקוויטים בשוקולד

נשנוש מתוק, סוג של עוגיות טבעוניות מהירות, שנולד בשעת לילה מאוחרת, כשממש ממש רציתי משהו מתוק ומהמם. אני מאד אוהבת את גרסת השוקולד-פקאנים-צימוקים אבל תתפרעו ושחקו עם התוספות. SUGAR RUSH!! ביסקוויטים בשוקולד – למלאכה.

ביסקוויטים בשוקולד - עוגיות טבעוניות מהירות מתכונים טבעוניים השוחטת הטבעונית יעלי שוחט

חבילת פתי בר או ביסקוויט ללא גלוטן – נשתמש בערך ב-16 ביסקוויטים

50 גרם (חצי חבילה) שוקולד מריר

2 כפות טחינה משומשום מלא

¾ כף שמן זית

16 (או יותר) פקאנים/צימוקים

למלאכה!

1. ממיסים את השוקולד.*

2.  מוסיפים לשוקולד המומס את הטחינה ושמן הזית ומערבבים טוב-טוב.

3. מורחים את התערובת על הביסקוויטים ומניחים פקאן/צימוקים על כל ביסקוויט מצופה.

מכניסים למקרר לשעה.

אוכלים. אוכלים. אוכלים.

ביסקוויטים בשוקולד - השוחטת הטבעונית

ביסקוויטים בשוקולד - השוחטת הטבעונית

*אפשר להשתמש בשיטת בן-מארי – המסת השוקולד בקערת נירוסטה, או סיר קטן, שמונח בתוך סיר גדול יותר ובו מים רותחים. אני בחרתי להשתמש במיקרו –  להכניס השוקולד לקערה ולהפעיל את המיקרו בפולסים קצרים של 10-20 שניות, תוך ערבוב בין הפעלה להפעלה.

ביסקוויטים בשוקולד - השוחטת הטבעונית

Leave a Reply

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

%d בלוגרים אהבו את זה: