תאנים אפויות במייפל וג'ינג'ר

תאנים אפויות במייפל וג'ינג'ר

המתכון הזה כל כך פשוט וקל. קינוח מרשים במיוחד וקרמלי להפליא, עם טוויסט מעולה הודות לג'ינג'ר. הממתק הטבעוני הזה כולל ארומה מתקתקה שתמלא את הבית.

קבלו טיפ: הגשתי את המנה לצד סורבה קוקוס טבעוני (שהיה במבצע) והתוצאה הייתה הצלחה אדירה גם בקרב חבריי הלא-טבעונים. אני ממליצה בחום להגיש את התאנים עם סורבה שאוהבים.

מה צריך?

6 תאנים

½1 כף סירופ מייפל איכותי

½ כפית ג'ינג'ר

למלאכה

מחממים תנור לחום של 180º 

1. חוצים את התאנים ומסדרים אותן בתבנית אפייה כשהן שוכבות על הגב (על קליפה).

2. מערבבים את המייפל והג'ינג'ר, נעזרים במברשת ומורחים (מושחים) מייפל-ג'ינג'ר על התאנים.

מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות.

בתיאבון!

Leave a Reply

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

%d בלוגרים אהבו את זה: